Dan en dialogquiz med et office-program for dokumenter i Open Document Format

Med denne formular kan du danne en dialogquiz fra en tekst editeret med et office-program på din computer. Du starter med at klikke på et af de links nedenfor, der præsenterer et skema, som du gemmer som en ODF-fil (med endelse .odt) på din computer.

Du kan nu åbne filen på din computer med et office-program som LibreOffice LibreOffice eller andet for editering af en ODF-fil. (Har computeren ikke et sådant program, kan du bruge programmet Google Docs som beskrevet nedenfor eventuelt tilsvarende program på internettet. Med LibreOffice er det nemt at danne matematiske formler i internetstandarten MathML).

Navnene i skemaets første søjle identificerer den tekst, du skriver i nabofeltet i samme række. Det er vigtigt at skemaets struktur og filens format bevares.

Når du har specificeret dine spørgsmål med tilhørende svar samt eventuelt andet, gemmer du filen og vender tilbage til denne formular. I felterne nedenfor indsætter du navnet for quizzen samt den fulde sti for ODF-filen på din computer (brug Browse... knappen) og trykker på ENTER-tasten. Din quiz præsenteres i et separat vindue.

Bemærk quizzens adresse i browserens lokations-felt. Den skal du oplyse til alle, der skal have adgang til quizzen, medmindre de har adgang til den via et Learning Management system.

Eksempel nedenfor.

Skema i ODF
for dialogquiz med op til...
10 spørgsmål 20 spørgsmål 30 spørgsmål     30 spørgsmål og særspecifikationer.

Sti til skema på din computer, der definerer quizzen:

-->

Bemærk vedrørende Google Docs:
1. efter opstart af editeringsprogrammet kopierer du skemaet fra enten computeren eller internetet vha, knappen UPLOAD.
2. efter redigering danner du en præsentation af filen i HTML- eller ODF-formatet. Vha. browseren kopierer du dette format til computeren.


Eksempler på dialogquizzer
Quiz med grundmuligheder ODF-skema
Quiz med matematisk tekst (MathML) ODF-skema
Quiz med tabeller ODF-skema